Ezzel a Verdure paradicsomszósszal pillanatok alatt nagyon finom vacsorát varázsolhatsz az asztalra. Magas zöldségtartalma miatt egészséges választás egy rohanós hétköznapon, és ebben a formában még a gyerekek is szeretni fogják!
Hozzávalók
- Rummo gluténmentes tészta
- Pomodorini Verdure zöldséges paradicsomszósz
Elkészítés
A gluténmentes spagettit tedd forrásban lévő, sós vízbe, majd 8-10 perc alatt főzd ízlésed szerint puhára vagy kissé roppanósra. Ez utóbbi, al dente állagot úgy érheted el, ha a főzési időt 1-2 perccel lerövidíted.
Amíg a tészta készül, egy serpenyőben melegítsd fel a zöldséges paradicsomszószt.
3-4 perc elteltével add a kész paradicsomszószhoz a kifőtt Rummo Gluténmentes tésztát.
Egy-két percig kavargasd az alkotórészeket, hogy jól átforrósodjon a tészta. Friss bazsalikommal vagy apróra vágott snidlinggel már tálalhatod is.
Jó étvágyat!