Pisztáciás spagetti – Különleges!

Pisztáciás spagetti – Különleges!

Csupán néhány összetevőből áll, mégis különleges a pisztáciakrémmel bolondított spagetti. Bátran kínáld akár vendégváró fogásként is. Pillanatok alatt elkészül, mindenkit lenyűgöz, és neked sem kell órákat a konyhában töltened.

Hozzávalók

  • Rummo gluténmentes tészta
  • Grapoila olivaolaj
  • 1-2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 2-3 evőkanál Grapoila pisztáciakrém

 

Elkészítés

A gluténmentes spagettit tedd forrásban lévő, sós vízbe, majd 8-10 perc alatt főzd ízlésed szerint puhára vagy kissé roppanósra. Ez utóbbi, al dente állagot úgy érheted el, ha a főzési időt 1-2 perccel lerövidíted.

Amíg a tészta készül, egy serpenyőben futtasd meg olívaolajon az összezúzott fokhagymát, vigyázva, hogy ne égesd meg, mert akkor keserűvé válik. Tegyél hozzá 2-3 evőkanál pisztáciakrémet, egy csipet sót, és alaposan kavard össze.

Add a pisztáciás alaphoz a kifőtt Rummo Gluténmentes tésztát, plusz néhány evőkanálnyi főzővizet. Ha a kukoricaliszt ízét szeretnéd minél kevésbé érezni, alaposan öblítsd le a tésztát, mielőtt a serpenyőbe teszed, a főzővizet pedig hagyd el.

Egy-két percig kavargatva forrósítsd át az alkotórészeket.

Jó étvágyat!

 

Vissza a blogba

SZEREZD BE A HOZZÁVALÓKAT, EGY KATTINTÁSSAL!