Csupán néhány összetevőből áll, mégis különleges a pisztáciakrémmel bolondított spagetti. Bátran kínáld akár vendégváró fogásként is. Pillanatok alatt elkészül, mindenkit lenyűgöz, és neked sem kell órákat a konyhában töltened.
Hozzávalók
- Rummo gluténmentes tészta
- Grapoila olivaolaj
- 1-2 gerezd zúzott fokhagyma
- 2-3 evőkanál Grapoila pisztáciakrém
- só
Elkészítés
A gluténmentes spagettit tedd forrásban lévő, sós vízbe, majd 8-10 perc alatt főzd ízlésed szerint puhára vagy kissé roppanósra. Ez utóbbi, al dente állagot úgy érheted el, ha a főzési időt 1-2 perccel lerövidíted.
Amíg a tészta készül, egy serpenyőben futtasd meg olívaolajon az összezúzott fokhagymát, vigyázva, hogy ne égesd meg, mert akkor keserűvé válik. Tegyél hozzá 2-3 evőkanál pisztáciakrémet, egy csipet sót, és alaposan kavard össze.
Add a pisztáciás alaphoz a kifőtt Rummo Gluténmentes tésztát, plusz néhány evőkanálnyi főzővizet. Ha a kukoricaliszt ízét szeretnéd minél kevésbé érezni, alaposan öblítsd le a tésztát, mielőtt a serpenyőbe teszed, a főzővizet pedig hagyd el.
Egy-két percig kavargatva forrósítsd át az alkotórészeket.
Jó étvágyat!