Sokszor a legegyszerűbb ételek aratják a legnagyobb sikert. Jól tudják ezt az olasz háziasszonyok is, ezért gyakori fogás náluk a paradicsomos spagetti. A Rummo tészták gluténmentes verziója egyenesen Olaszországból érkezik. Nem fogsz benne csalódni Te sem!
Hozzávalók
- Rummo gluténmentes tészta
- Pomodorini natúr paradicsomszósz
- Olívaolaj
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- Oregánó
- Bazsalikom
- Só, bors
- Reszelt sajt vagy sajthelyettesítő
Elkészítés
A gluténmentes spagettit tedd forrásban lévő, sós vízbe, majd főzd 8-10 perc alatt készre.
Amíg a tészta fő, egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, tedd bele a finomra vágott hagymát és enyhén sózd meg. Amikor megpuhult, add hozzá az összezúzott fokhagymát, és pár percig pirítsd őket együtt. Öntsd az illatozó hagymára a paradicsomszószt. Sózd, borsozd, ízlésed szerint gazdagítsd friss vagy szárított bazsalikommal, oregánóval.
3-4 perc elteltével add a kész paradicsomszószhoz a kifőtt Rummo Gluténmentes tésztát.
Alaposan kavard össze vacsorád alkotórészeit, egészen addig, míg minden jól átforrósodik. Egy hintésnyi friss bazsalikommal és reszelt sajttal vagy vegán megfelelőjével tálalhatod is.
Jó étvágyat!