Gluténmentes Paradicsomos Spagetti

Gluténmentes Paradicsomos Spagetti

Sokszor a legegyszerűbb ételek aratják a legnagyobb sikert. Jól tudják ezt az olasz háziasszonyok is, ezért gyakori fogás náluk a paradicsomos spagetti. A Rummo tészták gluténmentes verziója egyenesen Olaszországból érkezik. Nem fogsz benne csalódni Te sem!

Hozzávalók

  • Rummo gluténmentes tészta
  • Pomodorini natúr paradicsomszósz
  • Olívaolaj
  • 1 kisebb fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • Oregánó
  • Bazsalikom
  • Só, bors
  • Reszelt sajt vagy sajthelyettesítő

Elkészítés

A gluténmentes spagettit tedd forrásban lévő, sós vízbe, majd főzd 8-10 perc alatt készre.

Amíg a tészta fő, egy serpenyőben melegítsd fel az olívaolajat, tedd bele a finomra vágott hagymát és enyhén sózd meg. Amikor megpuhult, add hozzá az összezúzott fokhagymát, és pár percig pirítsd őket együtt. Öntsd az illatozó hagymára a paradicsomszószt. Sózd, borsozd, ízlésed szerint gazdagítsd friss vagy szárított bazsalikommal, oregánóval.

3-4 perc elteltével add a kész paradicsomszószhoz a kifőtt Rummo Gluténmentes tésztát. 

Alaposan kavard össze vacsorád alkotórészeit, egészen addig, míg minden jól átforrósodik. Egy hintésnyi friss bazsalikommal és reszelt sajttal vagy vegán megfelelőjével tálalhatod is.

Jó étvágyat!

 

Vissza a blogba

SZEREZD BE A HOZZÁVALÓKAT, EGY KATTINTÁSSAL!